Om Janique


Janique Svedberg är certifierad coach och har under flera år framgångsrikt hjälpt personer som kämpar med problem i relation till familj, kärlek, intimitet eller könsidentitet. Hon är även expert på drog och alkoholmissbruk, något hon själv har alldeles för god erfarenhet av...

Janique lämnde tidigt hemlandet Sverige för att söka lyckan i New York. Väl i landet där möjligheterna sägs vara ändlösa möttes hon av en livs chans; att gå med i  det legendariska bandet Kid Creole och Coconuts. Bandet blev väl mottaget och gjorde framträdanden på såväl nationella som internationella arenor under hela 80-talet. Efter 10 hektiska år av turnerande och inspelningar, där livet gick i allt snabbare takt, kom sen plötsligt ett tvärstopp. Baksidan av kändisskapet och berömmelsen hade växt sig större än framgångarna i sig, och det stod nu klart att Janique drogs med tunga alkohol  drog beroenden. Hon fick hjälp, och under resan mot personliga återhämtning växte intresset om att så småningom själv arbeta som terapeut.

Med sina personliga erfarenheter som motivation gick Janique vidare till att dedikerat studera missbruk och psykisk ohälsa. Hon ägnar nu sitt liv åt att utbilda och hjälpa andra. Sedan Janique blev certifierad har ett av hennes initiativ har varit att skapa ett övergångsprogram för rehabiliteringsenheter i USA. Hon har arbetat fram motiverande föreläsningar och workshops, så som; "Hur man tar sig ur ett destruktivt beteende", "Familj-, relations- och intimitetsproblem" och "Den röda tråden genom sexmissbruk och självdestruktivt beteende".

Janique har ett brinnande engagemang och hennes energi tycks ändlös! Hon hjälper andra att uppnå sina bästa jag och ger dem verktygen att bryta sig fria från destruktiva beteenden. Genom åren har Janique arbetat med såväl individer som företag och organisationer. Hon har talat inför flertalet Fortune 500 företag, varit ute på skolor, föreläst i arenor, kyrkor och rehabiliteringscenter världen över. Hennes gedigna erfarenhet och genuina utstrålning har snabbt gjort Janique till en eftertraktad talare. 

Hennes glödande energi smittar av sig!

 


Hennes glödande energi är smittsam!

Hennes glödande energi är smittsam!

Janiques certifikat:


Behandlingscertifikat

  • Certifierad internationell livscoach enligt OASAS 'Recovery and Relationship Coach' standard (CPC, PCC
  • Certifierad 'Master Coach' inom neuro linguistisk programering
  • Certifierad internationell interventions specialist 

    Instruktörscertifikat
     
  • Certifierad instruktör för utbildning av rehabiliteringscoacher enligt OASAS 'Recovery Coach Teacher' standards.
  • Certifierad 'PRIME for Life' instruktör.